Taktik Savaşları (TFT) Eşya Kombinasyonları

Taktik Savaşları (TFT) Eşya Kombinasyonları

Taktik Savaşları ( TFT ) Eşya
Taktik Savaşları (TFT) Eşya

LoL’ün son çıkan yaması ile gelen Taktik Savaşları (TFT) için hazırladığımız, Taktik Savaşları (TFT) Eşya Kombinasyonları listemizde, bütün eşyaların birleştiklerinde hangi eşyalara dönüştüğünü bulabilirsiniz.


Aşırı Büyük Sopa Kombinasyonları:

Taktik Savaşları ( TFT ) Eşya
+%20 Büyü Hasarı

++ Nişancı Yayı = Guinsoo’nun Hiddeti:Saldırılar %3.0 Saldırı Hızı sağlar. Sınırsız yük biriktirebilir.

+ Aşırı Büyük Sopa = Rabadon’un Şapkası: Kullanıcının büyü hasatı niteliği % 50.0  artar.

+ T.E.K Kılıcı = Hextech Silahkılıç: Verilen hasarın% 25 kadarına eşdeğer miktarda iyileştir.

+ Spatula = Yuumi: Kullanıcı aynı zamanda bir Büyücü.

+ Dev Kemeri = Morellonomikon: Yetenekler, her saniye rakibin azami canının %5.0 kadarına eşdeğer miktarda yanma hasarı verir.

+ Negatron Pelerini = İyon Kıvılcımı: Rakipler yetenek kullandıklarında 100.0 hasar alır.

+ Zincir Yelek = Demir Solari’nin Broşu: Savaşın başlangıcında,tüm  bitişik takım arkadaşları 200.0 kalkan kazanır.

+ Tanrıça’nın Gözyaşı = Luden’in Feryadı: Yetenekler isabet halinde 100.0 saçılma hasarı verir.


Zincir Yelek Kombinasyonları:

Taktik Savaşları ( TFT ) Eşya
+20.0 Zırh

+ Aşırı Büyük Sopa =+ Zincir Yelek = Demir Solari’nin Broşu: Çatışmanın başında tüm bitişik takım arkadaşları 200.0  kalkan kazanır

+ T.E.K Kılıcı = Koruyucu Melek: Kullanıcısı 500.0  can ile yeniden doğar.

+ Zincir Yelek = Çivili Zırh: Saldırılardan alınan hasarın %25.0 kadarını yansıtır.

+ Nişancı Yayı = Hayalet Dansçı: Kullanıcısı tüm Kritik vuruşlardan sakınır.

+ Tanrıça’nın Gözyaşı =  Donmuş Yürek: Bitişik rakipler %20.0 saldırı hızı kaybeder.

+ Negatron Pelerini = Kılıç Kıran: Saldırılar silahsız bırakma ihtimaline sahiptir.

+ Dev Kemeri = Kırmızı Güçlendirme: Saldırılar % 2,5 Yanma hasarı verir ve iyileştirme etkilerini engeller.

+ Spatula = Şövalyenin adağı: Kullanıcı ayırca bir Şövalye.


Dev Kemeri Kombinasyonları:

LoL Taktik Savaşları Item Kombinasyonları - Dev Kemeri
+200.0 Can

+ T.E.K Kılıcı = Zeke’nin Sancağı: Bitişik takım arkadaşları +%20 Saldırı Hızı kazanır.

+ Nişancı Yayı = Titanic Hydra: Saldırılar, kullanıcının maksimum Canının  %10.0 kadarını saçılma hasarı olarak verir

+ Aşırı Büyük Sopa =  Morellonomikon: Yetenekler, her saniye rakibin azami canının %5.0 kadarına eşdeğer miktarda yanma hasarı verir.

+ Tanrıça’nın Gözyaşı = Kefaret: katledildiğinde ve yakındaki tüm  takım arkadaşlarını 1000.0 can iyileştirir.

+ Zincir Yelek = Kırmızı Güçlendirme: Saldırılar % 2,5 Yanma hasarı verir ve iyileştirme etkilerini engeller.

+ Negatron Pelerini = Karayel: Çatışmanın başında bir rakibi 5.0 saniyeliğine sürgün eder.

+ Dev’in Kemeri = Warmog’un Zırhı: Kullanıcı saniyede maksimum % 3 azami can yeniler.

+ Spatula = Donmuş Balyoz: Kullanıcı ayrıca bir Buzul.


Nişancı Yayı Kombinasyonları:

LoL Taktik Savaşları Item Kombinasyonları Nışancı yayı
+%15 Saldırı Hızı

+ Tanrıça’nın Gözyaşı = Statik Hançer: Her 3. Saldırı 100.0 büyü hasarı saçar.

+ Aşırı büyük sopa = Guinsoo’nun Hiddeti: Saldırılar% 3.0 Saldırı Hızı sağlar. Sınırsız yük biriktirebilir.

+ TEK. Kılıcı = İlahların Kılıcı: Kullanıcı her saniye %5.0 ihtimalle %100 kritik vuruş kazanır.

+ Negatron Pelerini = Lanetli Bıçak: Saldırıların düşük bir ufaltma (rakibin yıldız seviyesini 1 azalma) ihtimali vardır.

+ Nişancı Yayı = Bombardıman Topu: Kullanıcının saldırılarından sakınılamaz.Saldırı menzili iki katına çıkar.

+ Zincir Yelek = Hayalet Dansçı: Kullanıcısı tüm Kritik vuruşlardan sakınır.

+ Dev Kemeri = Titanic Hydra: Saldırılar kullanıcının azami canının %10.0 kadarını saçılma hasarı olarak verir.

+ Spatula = Mahvolmuş Kralın Kılıcı: Kullanıcı aynı zamanda bir kılıç ustası.


TEK Kılıcı Kombinasyonları:

LoL Taktik Savaşları Item Kombinasyonları Tek Kılıcı
+20 Saldırı Gücü

+ TEK Kılıcı = Ebedi Kılıç: Kritik vuruşlar +%100.0 hasar verir.

Aşırı büyük sopa = Hextech Silahkılıç: Verilen tüm hasarın %25.0 kadarına eşdeğer miktarda iyileştirir.

+ Zincir Yelek = Koruyucu Melek: Kullanıcısı 500.0  can ile yeniden doğar

+ Tanrıça’nın Gözyaşı = Shojin’in Mızrağı: Kullanılmasının ardından saldırı başına azami başınaazami manasının %20.0 kadarını kazanır.

+ Nişancı Yayı =İlahların Kılıcı: Kullanıcı her saniye %5.0 ihtimalle %100 kritik vuruş kazanır.

+ Spatula = Youmuu’nun Ghostblade’i: Kullanıcı  aynı zamanda bir suikastçı.

+ Negatron Pelerini = Kanasusamış: Saldırılar verilen hasarın %35.0 kadarını  iyileştirir.

+ Dev Kemeri = Zeke’nin Sancağı: Bitişik takım arkadaşları +%20.0 Saldırı Hızı kazanır.


Spatula Kombinasyonları:

itemler - Spatula
En azından bir işe yaramalı…

+ Spatula = Doğanın Kudreti: +1.0 takım büyüklüğü kazandırır.

+ Nişancı Yayı = Mahvolmuş Kralın Kılıcı: Kullanıcı ayrıca bir kılıç ustası.

+ T.E.K Kılıcı = Youmuu’nun Hayaletkılıcı: Kullanıcı ayrıca bir Suikastçi.

+ Gereksiz Büyük Çubuk = Yuumi: Kullanıcı ayrıca bir Büyücü.

+ Tanrıça’nın Gözyaşı = Darkin: Kullanıcı ayrıca  bir İblis

+ Zincir Yelek = Şövalyenin adağı: Kullanıcı ayrıca bir Şövalye.

+ Negatron Pelerini = Runaan’ın Kasırgası: Saldırılar 2.0 rakibi daha hedef alır. Bu fazladan saldırılar %50.0 hasar verir.

+ Dev Kemeri =  Donmuş Balyoz: Kullanıcı ayrıca bir Buzul.


Negatron Pelerini Kombinasyonları:

Itemlar - Negatron Pelerini
+20 Büyü Direnci

+ T.E.K Kılıcı = Kanasusamış: Saldırılar verdikleri  hasarın% 35 kadarını iyileştirir.

+ Ekstra Büyük Çubuk = İyon Kıvılcımı: Rakipler yetenek kullandıklarında 200.0 hasar alır.

+ Tanrıça’nın Gözyaşları = Sustur: Saldırılar susturma ihtimaline sahiptir.

+ Nişancı Yayı = Lanetli Bıçak: Saldırıların düşük bir ufaltma (rakibin yıldız seviyesini 1 azalma) ihtimali vardır.

+ Spatula = Runaan’ın Kasırgası: Saldırılar 2.0 rakibi daha hedef alır. Bu fazladan saldırılar %50.0 hasar verir.

+ Dev Kemer = Karayel: Çatışmanın başında bir rakibi 5.0 saniyeliğine sürgün eder.

+ Negatron Pelerini = Ejder Pençesi: Büyü hasarına karşı % 83 direnç sağlar.

+ Zincir Yelek = Kılıç Kıran: Saldırılar silahsız bırakma ihtimaline sahiptir.


Tanrıça’nın Gözyaşı Kombinasyonları:

Itemlar - Tanrıça'nın Gözyaşları
+20.0 Başlangıç Manası

+ Nişancı Yayı = Statik Hançer: Her 3. Saldırı 100.0 büyü hasarı saçar.

+ Aşırı Büyük Sopa =  Luden’in Feryadı: Yetenekler isabet halinde 100.0 saçılma hasarı verir.

+ Tanrıça’nın Gözyaşı = Seraph’ın Şevkati: Her yetenek kullanıldığında 20.0 mana yeniler.

+ T.E.K Kılıcı = Shojin’in Mızrağı: Kullanılmasının ardından saldırı başına azami başınaazami manasının %20.0 kadarını kazanır.

+ Zincir Yelek =  Donmuş Yürek: Bitişik rakipler %20.0 saldırı hızı kaybeder.

+ Negatron Pelerini = Sustur: Saldırılar susturma ihtimaline sahiptir.

+ Dev Kemeri =Kefaret: katledildiğinde ve yakındaki tüm  takım arkadaşlarını 1000.0 can iyileştirir.

+ Spatula = Darkin: Giyen aynı zamanda bir İblis.

Taktik Savaşları ( TFT ) Eşya


Taktik Savaşları ( TFT ) Eşya rehberimizi beğendiyseniz
Diğer Yazılarımız:

Dereceli Taktik Savaşları Rehberi

Dota Underlords İlk Bakış!

Dota Auto Chess Rehber: Başlangıç Tavsiyeleri 

Dota Auto Chess Rehber: Diziliş Rehberi ve Stratejileri





Bir cevap yazın